
Холодний буряковий суп (свекольник)
Незважаючи на те, що для українців використання буряка під час приготування супів є дещо дивним та незвичайним, не варто нехтувати такою можливістю, щодо їх споживання. Напевно ви скажете, що цей овоч краще смакує у складі звичайного борщу, але це не так, оскільки холодний супчик з його використанням є не лише надзвичайно смачним, а невимовно легким. Ним можна смакувати як вранці, так і під час обіду, коли рівень спеки досягає свого піку і так хочеться чогось прохолодного. Крім того, буряк повинен завжди бути присутнім в нашому раціоні, адже він містить цілий букет цілющих мінералів та масу вітамінів. Він включає велику кількість каротину, заліза та сахарози. Тому, якщо ви піклуєтесь про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких, смакуйте холодний буряковий супчик із задоволенням.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
2 шт
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт
Огірок короткоплідний
2 шт
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 л
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Запечений або відварений буряк натерти на тертці.
02
2 відварених яйця і огірки нарізати кубиками, подрібнити зелень.
03
Додати сіль, перець і залити кефіром.
04
Прикрасити половинкою яйця і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів