Африканський гороховий суп із яблуками - Image

Африканський гороховий суп із яблуками

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Немає нічого кращого, ніж знайомитися з кращими рецептами різних народів. Адже у світі стільки різних смачних страв, про які ми навіть і не здогадуємося. Ми ж пропонуємо вам розширювати своє коло знань. Почніть з африканського горохового супу. Він зовсім не схожий на ті горохові супи, до яких ми звикли. І нехай вас не лякають яблука в рецепті, вони надають особливий злегка кислий смак. Ви не пошкодуєте, приготувавши такий суп з грінками. Можна навіть розламати їх на маленькі шматочки і покласти зверху на тарілку супу перед подачею. У всякому разі, ця специфічна страва не залишить вас і вашу сім'ю байдужими. Не бійтеся експериментувати.

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
26.10 - 44.50

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Масло вершкове домашнє

3 ст. л.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

1 шт.

Карі Carmencita 40г

1 ч. л.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

1 ст. л.

Пюре Milupa Зелений горошок 125г

200 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець білий мелений

за смаком

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

3 ст. л.

Зелень мікс 100г

1 пучок

Етапи приготування

01

Курячий бульйон довести до кипіння. Додати горошок, варити до готовності, остудити і подрібнити в блендері.

02

Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі. Яблука помити, очистити, нарізати кубиками. Додати в сковороду до цибулі, всипати борошно, перемішати, протушкувати.

03

Додати яблучно-цибульну суміш у суп, довести до кипіння, потім варити 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком. При подачі прикрасити свіжою зеленню і додати вершки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв