Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська весна › Спагеті з арахісом і перцем
Спагеті з арахісом і перцем

Спагеті з арахісом і перцем

З самими спагетті ніяких особливих дій не виконують. Їх просто відварюють і дають їм охолонути. Промивати спагетті, як і інші макаронні вироби, не потрібно, так як промивка водою значно зменшує вміст у них вітамінів. Блюдо виходить дуже ароматним за рахунок болгарського перцю і спецій. Ну і, звичайно, дуже важливим компонентом страви є соус, яким заправляються спагетті. Його смак просто неповторний, адже головними інгредієнтами соусу є мед і соєвий соус. Готуються такі спагетті досить швидко, тому чудово підійдуть для частування раптово нагрянувших гостей.

Кількість порцій 2
Час приготування 75 хв

  1. 1. Спагеті — 150 г.
  2. 2. Олія кунжутна — 2 ст. л.
  3. 3. Перець чилі мелений — за смаком
  4. 4. Мед — 2 ст. л.
  5. 5. Соус соєвий — 1 ст. л.
  6. 6. Перець болгарський червоний — 1 шт.
  7. 7. Арахіс — 70 г.
  8. 8. Кунжут — 1 ст. л.
  9. 9. Кінза — 1 пучок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити спагеті в підсоленій воді, протягом 7-9 хвилин. Викласти потім на друшляк і остудити.

  2. Змішати в мисці кунжутну олію і перець чилі, перемішати суміш, нагріти соус на сковороді постійно помішуючи. Додати мед і соєвий соус, ретельно перемішати.

  3. Спагеті перекласти в каструлю, зверху викласти соус, перемішати. Залишити в прохолодному місці на 30-45 хвилин.

  4. Розігріти сковороду, висипати арахіс, обсмажити, після чого подрібнити. Обсмажити кунжут. Дрібно нарізати перець і кінзу. При подачі викласти спагеті з соусом на тарілку, додати арахіс, кунжут, і перець з кінзою.