
Сирні млинці з родзинками
Сирні млинці з родзинками - це прекрасний і корисний сніданок, як для дорослих, так і для дітей. На приготування йде зовсім мало часу і зусиль. Головне чітко слідувати всім рекомендаціям. Родзинки при бажанні можна замінити іншими ягодами, наприклад, лохиною. Перед тим, як достатньо розпарені родзинки додати в тісто, їх потрібно добре просушити. Випікати млинці рекомендується на сковороді з тефлоновим покриттям, прогрівши її і злегка змастивши маслом. Подаються млинці теплими, зверху можна полити медом або фруктовим морозивом.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
225 г.
Цукор
50 г.
Розпушувач
7 г.
Сіль
3 г.
Молоко
375 мл.
Масло вершкове
10 г.
Домашній сир
200 г.
Родзинки
80 г.
Яйце куряче
2 шт.
Ессенція ванільна
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Родзинки викласти в миску, залити окропом. Розтопити на водяній бані 10 г. вершкового масла. Змішати в мисці борошно, цукор, сіль і розпушувач.
02
Сир перетерти через сито. Влити до сиру молоко, вбити яйця, додати розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. Ретельно перемішати вінчиком.
03
Додати сирну суміш у борошняну, ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати родзинки в тісто, перемішати.
04
Розігріти сковороду, додати вершкове масло, зменшити вогонь до середнього. Вилити на сковороду 50 мл. тіста, обсмажити до появи пухирців, перевернути на іншу сторону, готувати ще 20-30 секунд. Так повторити з усім тістом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів