Салат із тунця і квасолі - Image

Салат із тунця і квасолі

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Іноді хочеться чогось незвичайного, легкого та смачного. Представляємо вам рецепт приготування салату із тунця і квасолі. На перший погляд може здатися, що даний склад салату не зовсім сумісний і здивувати ні чим не здатний. Але це не так. Адже, навіть із самих звичайних інгредієнтів можна зробити незвичайний і смачний салат. Квасоля і тунець, на перший погляд, здаються тут не зовсім сумісними, але саме вони дають той незвичайний і ні з чим не порівнянний смак. Найголовніше в кулінарії - це не боятися експериментів і тоді у вас вийде в підсумку така незвичайна і смачна страва, як наш салат. Можна красиво і акуратно прикрасити наш салат зеленню і ось наша мила страва готова до подачі на святковий стіл.

Інгредієнти

Тунець

1 банка

Квасоля

150 г.

Огірок

1 шт.

Яйця

2 шт.

Петрушка

за смаком

Лимон

1 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Квасолю залити холодною водою і залишити на ніч замочуватися.

02

Змінити воду для квасолі, поставити квасолю варитися. Варити протягом 1,5-2 години, до повної готовності. У самому кінці варіння посолити.

03

Відварити яйця. Огірок порізати дрібними кубиками.

04

Петрушку дрібно порізати.

05

У салатницю покласти шматочки тунця (рідину злити), трохи розім'яти виделкою.

06

До тунця додати огірок, квасолю і петрушку.

07

Полити соняшниковою олією і лимонним соком (2 ст. л.) Перемішати, при необхідності трохи посолити.

08

Зверху викласти часточки варених яєць.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат із тунця і квасолі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua