
Cалат з полуниці та чері
Легкий і свіжий салатик для літнього сімейного обіду. Настільки незвичайне, на перший погляд вигадливе поєднання таких інгредієнтів як ягоди солодкої полуниці, ніжна моцарела і соковиті помідори чері призвело до появи оригінальної та вишуканої страви. Приголомшливе буйство смаків, ароматів і яскравих фарб. Успіх салату багато в чому залежить від смаку томатів і полуниці, тому підбирайте тільки якісні, свіжі і стиглі плоди. Ароматна заправка з оливкової олії, соєвого соусу і оцту об'єднує всі компоненти салату, надаючи страві логічну завершеність. Розклавши салат по порційних тарілочках, прикрасьте його зеленню свіжого базиліку і насолоджуйтеся дивовижним смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори Чері мікс 300г
150 г.
Полуниця
200 г.
Салат Варшавський
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Соус соєвий Chong 1л
10 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир моцарела Lel 45%
100 г.
Етапи приготування
01
Помідори помити і нарізати четвертинками. Полуницю помити, видалити хвостики, нарізати четвертинками або скибочками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир нарізати скибочками або кубиками.
03
Змішати оцет, оливкову олію і соєвий соус. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів