Салат "Великоднє яйце" - Image

Салат "Великоднє яйце"

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат "Великоднє яйце" - смачний і ефектний салат у вигляді пасхального яйця, якийтількидоповнить атмосферу світлого свята Великодня, а головне, вінсмачний і дужепоживний. Цим салатом можнадуже ситно пообідати. Сам салат може бути за складом практично будь-яким, головне - цейогооригінальнеоформлення. Салат викладається шарами, тому кращеготуватийого з вечора, щобвінпросочився, а виставлятийого на святковийстілпотрібнобезпосередньо перед приходом гостей. Прикрашають салат «Великодній» зернами граната у вигляді пасхального напису ХВ - Христос Воскрес, з чорносливувикладаютьхрестик. Гілочки петрушки укладають з боків салату.

Інгредієнти

Копчене м'ясо

100 г.

Філе індички

150 г.

Перець болгарський

1 шт.

Горіхи волоські

50 г.

Ананаси консервовані

125 г.

Родзинки

1 ст. л.

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Яйце куряче

1 шт.

Етапи приготування

01

Ананас нарізати невеликими шматочками. Родзинки залити на 2 хвилини окропом.

02

Філе індички відварити в підсоленій воді до готовності. Після чого остудити, нарізати середніми шматочками.

03

Перець очистити від насіння, подрібнити. Копчене м'ясо нарізати шматочками.

04

Змішати в мисці м'ясо індички, копчене м'ясо, перець, ананас, родзинки. Додати майонез, перемішати.

05

Відварити яйце, остудити, окремо натерти білок і жовток.

06

Викласти салат в салатницю, зверху посипати тертим білком, змастити майонезом, зверху натерти жовток.

07

Прикрасити салат. Викласти ягодами літери чи візерунки, можна для цього використовувати буряк.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат "Великоднє яйце" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua