
Салат з інжиром і гранатом
Вашій увазі до безумства смачний і до неподобства ефектний салатик, який сподобається всім, кому доведеться його покуштувати. Родзинка страви – звичайно ж, солодка азіатська ягідка інжир. Хрустка м'якоть, що тане в роті, і ніжна шкірка ароматного плода не залишить нікого байдужим. Інжир відмінно поєднується із ще однією не менш відомою ягідкою – гранатом. Кисленький смак гранатових зерняток урізноманітнить смакову палітру страви. Традиційний для Греції, але встигший полюбитися в Україні, солонуватий сир фета зробить страву ситною і поживною, а також додасть пікантний смак. У підсумку Вас очікує неповторне поєднання кислого, солодкого і солоного в одній тарілці. Божественно і вишукано.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
160 г.
Гранат еліт
200 г.
Інжир сушений
160 г.
Насіння гарбузове Смок 150г
80 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Лимон
20 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
120 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Інжир помити і нарізати пластинками. Сир фета розкришити.
02
Змішати зерна граната, шпинат, інжир і додати гарбузове насіння. З лимона вичавити сік. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів