
Салат з тунця і спаржі з фетою
Якщо душа бажає дивувати і радувати близьких вишуканими і смачними стравами – приготуйте цей чудовий салатик, не прогадаєте. Він відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі і припаде до смаку всім гостям. Свіжі овочі та зелень вигідно підкреслюють насичений смак консервованого тунця, відомого своїм делікатесним і ніжним, але жирним і ситним м'ясом. Ця рибка відмінно відчуває себе в складі такого легкого і свіжого салату, не порушуючи смакову палітру страви. Шматочки злегка солонуватої фети надають нотку пікантності. При бажанні фету можете замінити бринзою або іншим козячим сиром, а замість спаржі використовувати броколі. І на завершення – легка заправка з оливкової олії.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Спаржа зелена 250г
150 г.
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сир Фета Світ Сир 45%
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спаржу відварити в підсоленій воді (класти квасолю необхідно в окріп). Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. З тунця злити рідину. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів