Крем-суп із королівських печериць - Image

Крем-суп із королівських печериць

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Обід ділиться на «до» та «після» нашого крем-супу. Доволі очевидний перебіг подій, адже з такою гарячою стравою настрій покращується, заряд працювати знаходиться, насолода від смакування наближається до нескінченності. Спробуйте й ви! Готуйте за нашим рецептом та з інгредієнтами з METRO.

Інгредієнти

Шампіньйони METRO Chef Печериця королівська

250г

Ріпчаста цибуля

1шт

Картопля (велика)

1шт

Сметана METRO Chef 21%

2 ст.л.

Вода

1,5л

Сіль METRO Chef харчова морська, помел №0

за смаком

Перець чорний мелений METRO Chef

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізаємо печериці на 4 частини кожний.

02

Нарізаємо цибулю довільним способом та обсмажуємо її на вершковому маслі.

03

Картоплю нарізаємо кубиками та відварюємо із цибулею до готовності. Додаємо гриби.

04

Збиваємо все блендером. Додаємо сметану. Тримаємо на маленькому вогні ще 5 хвилин. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Королівські печериці, фаршировані сиром Брі

Королівські печериці, фаршировані сиром Брі

4

30 хв

Крем-суп із королівських печериць – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua