Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська осінь › Печиво "Апельсинова ніжність"
Печиво "Апельсинова ніжність"

Печиво "Апельсинова ніжність"

Печиво «Апельсинова ніжність» не дарма так називається. Ця випічка здатна завести вас в самий центр цитрусового раю. Смак печива нагадує про промені сонечка, які ніжно бігають по вашому обличчю, забираються у волосся, дарують усмішку, відчуття вічного літа і юності. Особливо добре воно буде радувати вас в холодну погоду, коли за вікном похмуро. Ця випічка дуже м'яка і ніжна, немов цукрова вата, вона тане в роті. Також печиво дарує вашому організму не тільки неземну радість, а й хорошу порцію вітаміну С. Тільки сам ніжний цитрусовий аромат буде вабити вас до тарілки ще і ще. Приємного апетиту!

Кількість порцій 24
Час приготування 60 хв

  1. 1. Мука — 2 ст.
  2. 2. Масло вершкове — 50 г.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Сметана — 3 ст. л.
  5. 5. Олія рослинна — 3 ст. л.
  6. 6. Цукор — в тісто - 80 г. / в начинку - 150 г.
  7. 7. Сода — 0,5 ч. л.
  8. 8. Сіль — щіпка
  9. 9. Апельсин — 1 шт.
  10. 10. Крохмаль — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло або маргарин розтерти з цукром. Потім додати всі інгредієнти (борошно в останню чергу) і замісити тісто.

  2. Скачати тісто в кулю і відправити в холодильник на 30 хвилин.

  3. У цей час підготувати начинку. Апельсин розрізати на шматочки і витягнути кісточки.

  4. Потім збити в блендері разом з цукром і крохмалем.

  5. Готове тісто розрізати на 2 рівні частини.

  6. Тонко розкачати прямокутники.

  7. Зверху викласти начинку. Розрівняти.

  8. Тепер тісто звернути в рулет. Покласти швом вниз.

  9. Рулет розрізати і викласти печиво на деко, застелений пергаментним папером. Те ж саме робити з другою частиною тіста.

  10. Випікати в розігрітій духовці до 180°C градусів 15 хвилин. Дати печиву охолонути і посипати через сито цукровою пудрою.