
Горiхово-вершковий соус
Соус - це дивовижний додаток до будь-якої страви. Щоб ви не подавали, соус завжди довершить справу до кінця. Він зробить страву дуже м'якою, ніжною і соковитою. А якщо врахувати, які інгредієнти додаються в горіхово-вершковий соус, то можна впевнено сказати, що він не тільки смачний, але і корисний. Адже у волоських горіхах багато речовини, яка скорочує затвердіння артерій. Також в них багато білка і вітамінів групи В. Що стосується мускатного горіха - то це хороший тонізуючий засіб. Він має незвичайний аромат і пекучий смак, тому його і використовують як приправу. Горіхово- вершковий соус - це завжди смачно і до речі.
Інгредієнти
Вершкове масло
100 г.
Вершки
250 г.
Ядра волоських горiхiв
100 г.
Пармезан
80 г.
Мускатний горiх
за смаком
Перець
за смаком
Сiль
за смаком
Етапи приготування
01
На середньому вогні проварити вершки, але не доводити до кипіння.
02
Масло нарізати невеликими шматочками і додати до вершкiв.
03
Волоськi горіхи подрібнити і додати у вершкову масу. Додати сіль, перець і мускатний горіх.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів