Огірковий салат з фетою і червоною цибулею - Image

Огірковий салат з фетою і червоною цибулею

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Хрусткі огірочки, червоний лук і фета, всі разом створюють простий освіжаючий салат. Сир фета, що входить до складу салату, надає салату прекрасні смакові якості. Фета - це сир, який роблять із суміші овечого та козячого молока. Користь цього м'якого сиру обумовлюється присутністю цілого спектру вітамінів (А, група В і Д) і мінералів (калій, фосфор і магній). Крім того, фета є бездонним джерелом легкозасвоюваного кальцію. З цього сиру роблять салати з морепродуктами, апетитні овочеві салати, печуть пироги, додають в гарячі салати і кришать в м'ясні страви з прянощами. Але через високу калорійність його не рекомендують для дієтичного харчування.

Інгредієнти

Огірки

400 г.

Сир фета

150 г.

Цибуля червона

2 шт.

Кріп

2 ст. л.

М'ята (листя)

10 шт.

Сік лимонний

6 ч. л.

Цукор

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія оливкова

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Огірки очистити від шкірки, розрізати уздовж навпіл, витягнути насіння. Нарізати м'якоть на маленькі кубики.

02

У мисці змішати нарізані огірки і розкришений сир фета.

03

Червону цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями, додати в миску до сиру і огірків.

04

Подрібнити кріп і м'яту, додати в миску. Всі інгредієнти ретельно перемішати.

05

В окремій мисці змішати олію, сік, а також спеції - сіль, цукор і перець.

06

Отриманою сумішшю заправити салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Огірковий салат з фетою і червоною цибулею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua