Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська осінь › Грибний салат
Грибний салат

Грибний салат

Мариновані грибочки - що ще може бути краще для застілля? Краще можуть бути тільки ці самі грибочки. Адже, ще з давніх часів гриби були класикою жанру під горілочку. Але навіть якщо сьогодні ваш вечір буде більш скромним і нудним, тобто без алкоголю, грибний салат, який ми рекомендуємо приготувати, буде дуже доречним в якості доповнення до вечері. Ви можете подавати такий салат з будь-якими стравами, адже гриби багато з чим можна поєднувати. У будь-якому випадку вийде смачно і по-домашньому. Ви можете ще прикрасити страву кінзою або базиліком - ця зелень буде дуже доречною до нашого салату, і вона додасть йому яскравих ноток свіжості. Приємного апетиту!

Кількість порцій 5
Час приготування 10 хв

  1. 1. Гриби — 750 г
  2. 2. Олія соняшников — 6 ст.л.
  3. 3. Лимон — 1 шт.
  4. 4. Кріп — 20 г
  5. 5. Петрушка — 20 г
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби помити. Розділити гриби на шапки та ніжки, нарізати тонкими скибочками. Необхідно брати такі гриби, які не потребують термічної обробки.

  2. Залити гриби олією і лимонним соком, додати сіль, перець і добре перемішати. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Посипати гриби зеленню і покласти в холодильник на 2 години, щоб гриби замаринувалися.