Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська борошно › Кокосовий бісквіт
Кокосовий бісквіт

Кокосовий бісквіт

Хочеться чогось легкого, повітряного і малокалорійного? В цьому випадку, поспішаємо поділитися відмінним варіантом бісквіта з кокосовою стружкою. Класична страва і доповнення до чаю, а зробити його цікавішим допоможе ваніль, однієї чайної ложки буде цілком достатньо (на ваш розсуд). Приготувати просто, а ось відірватися буде неможливо. Як вже усім відомо бісквіт ще використовують для приготування тортів, ось такий він універсальний. Нескінченно довго можна розповідати про його смачні сторони, але правильне рішення - це просто спробувати і насолодиться "легкою красою". Приємний день вам гарантований!

Кількість порцій 10
Час приготування 45 хв

  1. 1. Борошно — 1 ст.
  2. 2. Цукор — 1 ст.
  3. 3. Яйце — 3 шт.
  4. 4. Маргарин — 130 г.
  5. 5. Йогурт — 200 г.
  6. 6. Кокосова стружка — 100 г.
  7. 7. Розпушувач — 1 ч. л.
  8. 8. Ванілін — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Міксером збити яйце, додати цукор і ванілін і також все разом збити.

  2. Розтопити маргарин в посудині і додати до нього йогурт, стружку кокосову, борошно і розпушувач. Сформувати тісто.

  3. Залити тісто в спеціальну форму і випікати при температурі 180°C близько 30 хвилин. Витягнути бісквіт з форми і дати йому охолонути.