Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська борошно › Домашній кекс
Домашній кекс

Домашній кекс

Всі ми любимо іноді підсолодити собі життя шматочком солодкого, ніжного, ароматного кексу. Тому пропонуємо не втрачати часу, а приступити до виготовлення домашнього кексу. Адже, домашній кекс люблять усі. Його м'яке, ніжне, солодке і ароматне тісто просто тане в роті. З'Ївши шматочок такого кексу і сам мимоволі стаєш м'яким і ніжним, куди і дівається ця роздратованість і метушливість. Навколо помічається все тільки хороше і позитивне. А якщо ще й доповнити шматочок кексика чашечкою кави або ароматного чаю, то здається, що взагалі життя вдалося. Це здорово розслабить вас після виснажливого робочого дня і змусить забути про всі проблеми.

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Масло вершкове — 100 г.
  2. 2. Пудра цукрова — 100 г.
  3. 3. Яйце куряче — 4 шт.
  4. 4. Борошно пшеничне — 250 г.
  5. 5. Молоко — 40 мл.
  6. 6. Розпушувач — 7 г.
  7. 7. Ванілін — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло з жовтками збити з цукровою пудрою в пухку масу. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і ваніліном. Збити білки в піну. Додати молоко і довести тісто до однорідної консистенції.

  2. Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати кекс близько 30-40 хвилин.