Салат з капусти в південному стилі - Image

Салат з капусти в південному стилі

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Багатьом відомий і досить простий салат з білокачанної капусти. Його часто можна зустріти в їдальнях, кафе і ресторанах. Але ж ви ніколи не замислювалися, чому він такий популярний? По-перше, вітаміни. У цьому салаті їх просто величезна кількість, особливо вітаміну С. Тому особливо на нього варто звернути увагу взимку, коли для нашого імунітету необхідний цей вітамін. По-друге, таке овочеве поєднання чудово підходить як гарнір до м'яса, птиці та риби. У салат також можна додати будь-яку зелень, а соус замінити на поєднання лимонного соку, оцту і оливкової олії. Загалом, не салат, а море користі і мінімум зусиль.

Інгредієнти

Капуста білокачанна

300 г.

Цибуля

120 г.

Морква

120 г.

Цукор

20 г.

Майонез

70 г.

Оцет бальзамічний

5 мл.

Етапи приготування

01

Капусту помити, зняти верхні листки, а потім дрібно нашаткувати. Моркву помити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

02

Всі інгредієнти з'єднати. Змішати цукор, майонез і оцет. Додати соус і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з капусти в південному стилі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua