Курячий салат з персиком - Image

Курячий салат з персиком

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Як відомо ніжне куряче філе є одним з найменш калорійних інгридієнтів будь-якого барвистого літнього салату. Разом з фруктами, у вигляді соковитого персика, що містить набір органічних кислот та мікроелементів, і малини, що являється дуже популярною ягідною культурою нашої країни, страва вдало відкриває яскравий світ смаків незвичайного салату. Плоди малини крім прекрасного смаку володіють ще й корисним впливом на людський організм. Поєднання даних компонентів з ароматиними спеціями - духмяним та злегка цікавим ароматом часнику та колоритним болгарським перцем не залишать вас байдужим в будь-яку пору року. А листя салату та зелень налаштують вас на отримання максимального задоволення від споживання оригінального поєднання свіжості та легкості.

Інгредієнти

Куряче філе

350 г

Цибуля

0,3 шт.

Персики

1 шт.

Мигдаль

60 г

Оливкова олія

60 мл

Зелень

1 ч. л.

Часник

1 зуб.

Салат

20 г

Селера

50 г

Малина

120 г

Апельсини

2 шт.

Винний оцет

60 мл

Сіль

0,5 ч. л.

Мед

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Відварити куряче філе, охолодити і нарізати кубиками (або розділити на волокна).

02

Порвати листя салату на шматочки і покласти у велику миску.

03

Додати куряче філе.

04

Дрібно нарізати цибулю і селеру, додати в миску.

05

Нарізати персики часточками, додати в салат.

06

Додати малину і рубаний мигдаль

07

Соус: змішати в банці з щільною кришкою апельсиновий сік, оливкову олію, оцет, зелень (за смаком), сіль, подрібнений часник і мед. Закрити і ретельно збовтати.

08

Заправити салат соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курячий салат з персиком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua