Сирники з яблуками і сухофруктами  - Image

Сирники з яблуками і сухофруктами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сирники - страва відома і всіма улюблена. Такою корисною стравою і одночасно десертом люблять поласувати і дорослі і діти. Варіантів приготування сирників і начинок для них безліч. До вашої уваги сирники з тертими яблуками і начинкою із сухофруктів (родзинок і кураги). За смаком в цю композицію також можна додати корицю. Зверніть увагу на якість сухофруктів, які будете використовувати - віддайте перевагу більш м'яким і не засушеним куразі та родзинкам. Також не нехтуйте процесом замочування сухофруктів в окропі, так як вони повинні по максимуму розм'якшитися.

Інгредієнти

Кисломолочний сир

250 г.

Цукор

15 г.

Яйце куряче

2 шт.

Борошно пшеничне

50 г.

Яблука

120 г.

Курага

30 г.

Родзинки

50 г.

Олія рослинна

20 мл.

Етапи приготування

01

Яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати з натертої маси сік.

02

Курагу і родзинки замочити в окропі. Потім злити воду і нарізати шматочками.

03

Сир протерти через сито. Додати борошно, яйця, цукор, сухофрукти, яблука. Довести масу до однорідності.

04

Сформувати з маси кульки і викласти їх на сковорідку з розігрітою олією. Трохи приплюснути і обсмажити до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Сирники з яблуками і сухофруктами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua