Кольорова капуста в клярі - Image

Кольорова капуста в клярі

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Суцвіття кольорової капусти називають в Англії кращими в світі квітами. І не дивно: вона низькокалорійна, дієтична і дуже корисна. Тільки уявіть, необхідних для нашого імунітету вітаміну С і для зору вітаміну А в «кучерявій» міститься в рази більше, ніж у лимоні. Тепер Ви знаєте, чим лікувати застуду в холодний зимовий вечір. Крім перерахованих достоїнств, кольорова капуста виводить холестерин, а також зміцнює судини. І найголовніше – страви, у складі яких присутня ця середземноморська овочева культура, легко і швидко засвоюються організмом. На цій позитивній ноті поспішаємо поділитися з Вами рецептом кольорової капусти в клярі. Хрустка скоринка чудово доповнює ніжний смак капусти.

Інгредієнти

Капуста кольорова

400 г.

Яйце куряч

4 шт.

Молоко

100 мл.

Борошно пшеничне

100 г.

Олія рослинна

20 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту помити і розібрати на суцвіття. Потім відварити до напівготовності в підсоленій воді.

02

Молоко збити з яйцями. Додати до молочно-яєчної суміші просіяне борошно.

03

Занурювати суцвіття капусти в кляр і викладати на розігріту сковороду (додаючи олію). Смажити по 1 хвилині з кожної сторони.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Кольорова капуста в клярі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua