
Салат з моркви з хроном
Такий овоч, як хрін багато хто з нас вживають вкрай рідко або просто не вживають. А багато хто просто не знають до чого його додавати і в якому вигляді їсти. Тому даний рецепт салату - це прекрасний варіант для того, щоб почати вживати в свій раціон настільки корисний овоч. Користь хрону в дуже багатому (вітамінами і мінералами) складі. Хрін містить велику кількість вітаміну С (тут він випереджає навіть лимон) і є хорошим, дієвим і природним засобом від інфекційних захворювань. Також він містить необхідні нашому організму мінерали (калій, кальцій, натрій, фосфор, залізо). Тому особливо взимку, коли вітамінів не так вже й багато, зверніть увагу на цей овоч.
Інгредієнти
Яблука
200 г.
Морква
300 г.
Цибуля ріпчаста
70 г.
Хрін
50 г.
Сметана
100 г.
Зелень
30 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву, хрін і яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Обшпарити її окропом.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів