
Салат із капусти з м'ятою
Французька національна кухня славиться нескінченною різноманітністю вишуканих страв і закусок. Особливо французи люблять використовувати всілякі овочі, коренеплоди і зелень. Французьким овочевим салатам слід віддати данину пошани. Рекомендуємо приготувати корисний, легкий і дуже смачний салат із капусти з м'ятою. Такий вітамінний мікс стане кращим доповненням до сімейного обіду. Кожен буде радий похрумтіти соковитою капустою і відчути освіжаючий смак м'яти. Хрусткі горішки і солонуваті маслини розбавляють загальну смакову палітру страви. Соняшникову олію можете замінити арахісовою, а також додати винний оцет. Подібний маринад зробить навіть такий простий салат пікантним і ароматним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
1 кг.
М'ята 50г
50 г.
Арахіс смажений солоний
50 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
200 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
60 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту помити і нашаткувати соломкою. Потім посолити і залишити на 2 години. Маслини нарізати кільцями.
02
Арахис порубить ножом. Мяту помыть, просушить и измельчить. Все ингредиенты соединить. Добавить масло и перемешать салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів