
Салат з буряка, кмину і апельсинів
Цей цікавий салатик складається з таких інгредієнтів, які можуть здатися Вам зовсім не поєднуваними. Але лише на перший погляд. Солодкий буряк відмінно підкреслює цитрусову кислинку апельсина. Не дивлячись на «різнополюсність» смаків, продукти чудово гармонують і гармонія ця особлива, неповторна. Але це далеко не всі секрети божественного смаку цієї прекрасної закуски. Пікантність додає вишукана заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту і ароматної спеції кмину. Зверніть увагу, запечений в духовці буряк на відміну від вареного має більш виражений смак, а також ніжну, оксамитову, але не водянисту текстуру. Це дуже важливо для такого делікатного салату з рідким соусом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Апельсин
400 г.
Салат Варшавський
200 г.
Кмин Еко римський 15г
5 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200 градусів. Буряк помити, загорнути у фольгу і поставити в духовку. Запікати близько 2 годин.
02
Охолодити буряк, очистити і нарізати соломкою. Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.
03
Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів