Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти китайська середній › Китайські картопляні кульки
Китайські картопляні кульки

Китайські картопляні кульки

Картопля - це універсальний продукт. Без картоплі зараз життя не уявляють багато народів світу . Це як другий хліб. А подарував цей чудовий продукт світу першовідкривач Америки - Колумб. Адже , саме Америка є батьківщиною чудового картоплі. І сьогодні ми знову пропонуємо приготувати страву з картоплі. Китайські картопляні кульки порадують вас з воим смаком . Ці картопляні кульки виходять дуже хрусткими , ароматними і апетитними . Вони є гарною заміною звичного гарніру , тобто кульки можна подавати з куркою , м'ясом , рибою. До речі , це також відмінний варіант подати кульки як самостійне блюдо під будь-яким соусом , наприклад грибним або вершковим .

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Картопля — 500 г
  2. 2. Борошно — 100 г
  3. 3. Рослинна олія для фритюра — 0,5 л
  4. 4. Сіль — 25 г
  5. 5. Суміш перців — 2 г
  6. 6. Мелений імбир — 2 г
  7. 7. Лук — 2 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю відварити в мундирі до готовності, остудіть.

  2. Зніміть з картоплі шкірку і розімніть його.

  3. Цибулю дуже дрібно покришите.

  4. У картопляну масу просійте борошно, додайте суміш перців, сіль, цибулю і імбир, все дуже добре вимісіть.

  5. У глибокій сковороді розігрійте рослинну олію.

  6. Чайною ложкою набирайте картопляну масу і за допомогою палички опускайте її в гаряче масло, як галушки. Порціями обсмажуйте кульки до золотисто-коричневого кольору.

  7. Готові кульки діставайте шумівкою, щоб стікав зайвий жир. Також можна викласти кульки на паперовий рушники і промокнути.

  8. Викладіть кульки на блюдо, посипте сіллю і перцем і подавайте.