Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Суккоташ

Суккоташ

Суккоташ прийнято вважати традиційною стравою в Новій Англії, Пенсільванії та інших штатах. Її подають до дня подяки. І хоча всім відомо, що страва цього свята - запечена індичка. Все таки існують і інші не менш цікаві страви. На Півдні штатів вважається Суккоташем будь-який бульйон з квасолею і сумішшю овочів з додаванням смальцю. Ця страва стала таким популярною далеко за межами штатів, тому що вона абсолютно не вимагає ретельності і посидючості. Її під силу приготувати навіть дитині. Але разом з тим вона дуже легка і смачна. У самий раз, коли не знаєте, що приготувати рідкого до обіду. Така страва цілком зійде як повноцінна.

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Бекон — 100 г.
  2. 2. Біла квасоля — 300 г.
  3. 3. Консервована кукурудза — 300 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  5. 5. Цибуля зелена — 50 г.
  6. 6. Вершки 22% — 150 мл.
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю замочити в холодній воді, потім варити до готовності.

  2. Бекон і цибулю порізати дрібними скибочками і обсмажити на соняшниковій олії. Змішати з квасолею, залити водою і варити 5 хвилин.

  3. Потім в суп додати кукурудзу і варити до її готовності. Влити вершки і довести до кипіння. Посипати нарізаною зеленою цибулею.