Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Гумбо

Гумбо

Представляємо вашій увазі дуже цікаву і незвичайну страву. Гумбо - це страва американської кухні. Перекладається з англійської, як суп з гамбо. Гамбо - це овочева рослина. Вважається, що виникла страва в штаті Луїзіана. Страва являє собою густий суп зі спеціями, схожий за консистенцією на рагу. До складу гумбо входять овочі і спеції. Страва загущується соусом, який готується з борошна та олії завдяки чому наша страва стає густою. Справедливості заради слід сказати що, гумбо готують по-різному, різними способами, з додаванням різних інгредієнтів. Іноді у страву додають креветки. Прийнято вважати, що гумбо подають з рисом. Але також можна подати до страви в якости гарніру і відварну картоплю.

Кількість порцій 6
Час приготування 35 хв

  1. 1. Болгарский перець — 2 шт.
  2. 2. Овочевий бульйон — 300 г.
  3. 3. Рис — 100 г.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Борошно — 25 г.
  6. 6. Олія — 4 ст. л.
  7. 7. Помідори — 400 г.
  8. 8. Табаско — 1 ч. л.
  9. 9. Спаржа — 225 г.
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вилити половину олії в невелику каструлю із товстим дном, нагріти на слабкому вогні.

  2. Додати борошно і обсмажити на слабкому вогні, часто помішуючи, поки суміш не набуде коричневого кольору.

  3. У великій каструлі нагріти олію, смажити нарізану цибулю, поки вона не стане м'якою. Додати нарізаний солодкий перець і квасолю, смажити 3 хвилини. Додати в приготовлену суміш помідори, бульйон, соус табаско, обсмажене борошно і тушкувати на слабкому вогні, накривши кришкою 10 хвилин.

  4. Посипати сіллю, меленим перцем і подавати до столу в порційних тарілках, поклавши на порцію відвареного рису.