Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська зима › Тальятеле з помідорами і моцарелою
Тальятеле з помідорами і моцарелою

Тальятеле з помідорами і моцарелою

Давно хотіли відчути себе в ролі італійського шеф-кухаря? Мрії повинні збуватися. Отже, тальятеле з помідорами і моцарелою – неймовірно ароматне і красиве блюдо сонячної Італії. Тальятеле готується досить просто і швидко в невеликій кількості підсоленої води. Родзинка страви – шаруваті кульки італійського сиру моцарела. Його готують з молока буйволиць, проте зустрічається і моцарела з коров'ячого молока. Розпечена оливкова олія, яка обволікає ніжну моцарелу і соковиті помідори черрі, пробуджує пряний аромат чебрецю і шавлії.

Кількість порцій 5
Час приготування 25 хв

  1. 1. Помідори черрі — 200 г.
  2. 2. Оливкова олія — за смаком
  3. 3. Сир моцарела — 150 г.
  4. 4. Паста тальятеле — 400 г.
  5. 5. Чебрець — за смаком
  6. 6. Шавлія — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори порізати на 4 частини. Якщо великі, то очистити і видалити насіння.

  2. Шавлію і чебрець подрібнити і додати до помідорів, туди ж додати терту моцарелу. Посолити, поперчити за смаком.

  3. У сковороді або сотейнику розігріти оливкову олію. Розжарити її до легкого димку і різко вилити в ємність із помідорами і моцарелою. Олія почне пузиритися і кипіти. Акуратно перемішати.

  4. Заздалегідь зварити пасту і викласти в сковороду разом з помідорами і моцарелою. Перемішати, прогріти і подати на підігрітому посуді.