Тістечка "Вупі" - Image

Тістечка "Вупі"

Кількість порцій: 12Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Закохатися в цей дивовижний десерт можна з першого погляду, точніше з першого шматочка. Гармонійний контраст чорного і білого не залишить нікого байдужим. Традиційні американські тістечка-печиво «Вупі» (або «Вупі-пай») являють собою дві половинки ніжного шоколадного бісквіта, між якими зручно розташовується прошарок з повітряного вершкового крему, він же і скріплює коржики між собою. За свій оригінальний зовнішній вигляд ці ласощі називають «чорним місяцем». А найголовніше, що Вас приємно здивує, – це легкість і швидкість приготування. Всього через десять хвилин у Вас буде прекрасне частування до чаю. Приготовлені тістечка необхідно зберігати в холодильнику, їх можна навіть заморозити.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

150 г.

Розпушувач

5 г.

Какао

50 г.

Сода

5 г.

Масло вершкове

120 г.

Цукор коричневий

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Ваніль

5 г.

Молоко

125 мл.

Зефір

100 г.

Етапи приготування

01

Просіяти борошно, какао, розпушувач і соду. Змішати розм'якшене вершкове масло, яйця, ваніль і молоко. Поєднати дві суміші і збити міксером. Духовку розігріти до 180°C.

02

Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто ложкою. Випікати печиво близько 7-8 хвилин. Зефір з невеликою кількістю води розтопити на водяній бані. На кожну половинку нанести зефір і накрити другою половинкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Тістечка "Вупі" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua