Теплий салат з беконом - Image

Теплий салат з беконом

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кожен салат по-своєму прекрасний і унікальний. В окрему категорію варто виділити «теплі салати». Як правило, один або кілька компонентів такої страви відварюються, обсмажуються або тушкуються, а потім перемішуються з рештою інгредієнтів і відразу ж подаються. Хочемо поділитися з Вами чудовим рецептом чудового теплого салату з беконом. Бекон, обсмажуючись в олії, не тільки насичує салат копченим ароматом, що збуджує апетит, але і сприяє тому, що тертий пармезан починає плавитися і ніжно обволікати компоненти. Повірте, це ну дуже смачно, особливо під келих хорошого червоного вина. Салатик залишить приємний післясмак, який захочеться випробувати знову і знову.

Продукти для рецепту

Помідори Чері мікс 300г
79.99

Помідори Чері мікс 300г

300 г

Інгредієнти

Помідори Чері мікс 300г

300 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

10 мл.

Салат Лолло Біонда зелений

100 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

40 г.

Бекон охолоджений

100 г.

Етапи приготування

01

Салат помити, просушити, нарвати руками. Помідори помити і нарізати половинками.

02

Бекон нарізати кубиками й обсмажити до золотистої скоринки. Сир натерти на дрібній тертці.

03

Змішати оливкову олію і бальзамічний оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв