Вафлі з пармезану - Image

Вафлі з пармезану

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Вафлі з пармезану, без сумніву, сподобаються любителям сирної випічки. Щоб надати вафлям різні відтінки смаку, за бажанням в процесі приготування можна додати до сирної маси подрібнену зелень, зокрема петрушку і кріп. Можна поекспериментувати з тархуном і чебрецем. Хочете отримати десертний варіант, шукайте цікаві добавки. Якщо у Вас немає форми для вафель, використовуйте деко, накритий листом пергаменту. Пармезанові вафлі за запропонованим рецептом подають до супів, зелених салатів, гарячих овочевих страв і страв з риби.

Інгредієнти

Сир пармезан

300 г.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Масло вершкове

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180°C. Форму для випікання вафель змастити маслом.

02

У мисці змішати тертий сир і борошно, перемішати.

03

Викласти тісто у форми для вафель, поставити в духовку, випікати протягом 10 хвилин.

04

При подачі покласти зверху на вафлі шматочок вершкового масла.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Вафлі з пармезану – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua