
Соус до картоплі із кропу та сиру
Картопля - продукт, який називають "другим хлібом". Вона смачна, ситна, до того ж добре засвоюється. Навіть при щоденному вживанні вона не набридає. Але навіть таку звичну страву, як смажена картопля, страву, що приїлася, можна перетворити на оригінальну. Як? Приготуйте до картоплі укропно-сирний соус. "Кухаря робить соус" - з цим твердженням не буде сперечатися жоден досвідчений кулінар. У переліку інгредієнтів смачні і корисні продукти: твердий сир, кріп, часник, каперси і рослинне масло. На допомогу прийде блендер. Мінімум часу і сил - і звична картопля заграє новими смаковими нотками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кріп 70г
1 пучок
Часник
1 зубчик
Сир твердий Грана Падано 32%
70 г.
Каперси Iberica 250г
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
140 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У чашу блендера влити соняшникову олію, нарізати невеликими шматочками сир, а також зубчик часнику. Все збити до однорідного стану.
02
Потім додати в чашу каперси, кріп, також сіль і перець за смаком.
03
Збити ще кілька разів блендером. Подавати даний соус найкраще зі смаженою картоплею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів