
Салат з тунця з кукурудзою
Як чудово, що в нашому житті є маса простих і швидких, але гідних як для святкового столу, так і звичайної сімейної трапези страв. Рекомендуємо перевірити цю незаперечну теорію на прикладі нашого вишуканого салату. Час, витрачений на його приготування, зведений до мінімуму: рибка і солодка кукурудза використовуються в законсервованому вигляді, тобто Вам не потрібно витрачати свій дорогоцінний час на відварювання компонентів на салат. Головний «гість» страви – делікатесний тунець, який високо цінується завдяки ніжному м'ясу і делікатному смаку. Рибка відмінно відчуває себе в компанії маринованих огірочків, кукурудзи, хрусткої цибулі та яєць. Відмінний смак завдяки грамотній комбінації продуктів.
Інгредієнти
Тунець консервований
200 г.
Огірки солоні
100 г.
Кукурудза консервована
200 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Яйце куряче
4 шт.
Майонез
40 г.
Зелень
40 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
З тунця і кукурудзи злити рідину. Тунець розім'яти виделкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки нарізати соломкою або кубиками.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Зелень помити, просушити, подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів