
Тунець в духовці з грушею
Досить вишукана і водночас дуже простау приготуванні страва - стейк з тунця, замаринований у вині та маці, запечений в духовці з гарніром із груш. Це прекрасний варіант для романтичної або святкової вечері, на день народження, новий рік або будь-яке інше свято. У даному варіанті рецепта пропонується подати груші в сирому вигляді, але якщо ви не готові так експериментувати, то можете протушкувати їх у вині або запекти разом з тунцем у фользі. Також непогано поєднуватися буде сир, особливо брі або камамбер. Але різноманітні спеції тут будуть зайві, адже весь секрет в простоті. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тунець
400 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
100 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
150 мл
Мак харчовий
за смаком
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
1 шт.
Етапи приготування
01
Покласти в миску стейки тунця, додати оливкову олію, апельсиновий сік, вино, мак. Залишити маринуватися мінімум на 2 години. Духовку розігріти до 190 градусів.
02
Дістати стейки, загорнути у фольгу і покласти на деко. Поставити в розігріту духовку і запікати близько 13 хвилин. Груші помити і нарізати часточками. Дістати стейк з духовки і нарізати скибочками. Додати сіль, перець. Прикрасити тунець грушею і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів