
Торт "Павлова"
Торт овіяний історією завжди вражає і захоплює, як і його чудовий смак. Адже торт "Павлова" був створений для відомої російської балерини Анни Павлової. Сама форма випічки нагадує пачку балерини, яку власноручно, орудившись вилкою створив кулінар. Австралієць Герберт Сачс - винахідник кулінарного шедевра, дуже тонко і витончено передав образ не лише балерини, але і жінки. Непомітною солодкість не залишилася. Навіть якщо ви кулінар-любитель, тортик буде вам під силу, без сумнівів. Як можна пройти повз ніжне солодке диво? Насичений історією і любов'ю ніжний торт-безе не залишить вас байдужими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукрова пудра Aro 250г
1 стакан
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
3 ч. л.
Оцет винний Ergon білий 250мл
1 ч. л.
Вершки Auchan 30% 200мл
550 мл.
Банан
1 шт.
Полуниця
300 г.
Етапи приготування
01
Цукрову пудру і крохмаль просіяти. У мисці збити білки міксером. У кінці додати до них пудру і крохмаль, а також оцет.
02
Підготувати пергамент і застелити ним деко. Накреслити коло діаметром 20 см. (залежно від бажаного розміру торта). Викласти збитий білок на коло. Прокреслити борозни на поверхні білкової суміші (довгі дрібні заглиблення) за допомогою виделки. Білкова маса має бути схожа на балетну пачку.
03
У заздалегідь нагріту до 160ºС духовку помістити деко з майбутнім тортом. Випікати 40 хвилин. Готовому торту дати остигнути у відкритій духовці.
04
Вершки збити в піну, відставити. Перейти до фруктів. Банан очистити і нарізати шматочками. Полуницю вимити, обсушити і нарізати на четвертинки. Прикрасити торт вершками і фруктами. Торт "Павлова" готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів