
Томатний соус для піци
Інгредієнти
Томатний соус
500 г.
Часник
2 зубчики
Оливкова олія
30 мл.
Цукор
10 г.
Сіль морська
0,5 ч. л.
Базилік сушений
0,5 ч. л.
Орегано
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
На невеликому вогні нагріти томатний соус, періодично помішуючи.
02
Потім додати туди оливкову олію, сіль і цукор. Цукру можна додати трохи більше, якщо соус буде кислуватий.
03
Варити соус на середньому вогні приблизно 20 хвилин.
04
Приблизно за 5 хвилин до закінчення варіння, додати в соус дрібно нарізаний часник і сушену зелень.
05
Після чого соус охолодити і можна використовувати для приготування піци або пасти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів