
Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок
Приготуйте простий рецепт вишуканої страви – теплого салату із дикого рису, кураги і фісташок. На перший погляд, запропоновані інгредієнти не поєднуються один з одним. Насправді це не так, кожен продукт чудово доповнює інший своїм смаком і ароматом. Смакова палітра салату неодмінно припаде Вам до душі. Підсильте аромат і разом з курагою обсмажте дрібно нарізаний червоний болгарський перець, цибулю, подрібнений часник і кумін (зиру). Залийте суміш половиною склянки апельсинового соку. Гасити до м'якості кураги. До дикого рису можна додати зелений лук. Смачного.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис World's Rice Дикий+Натурал 500г
500 г.
Родзинки
200 г.
Курага Узбекська
100 г.
Фісташки смажені
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Зварити рис.
02
Ізюм замочити в чаї з бергамотом.
03
Курагу нарізати довгими смужками.
04
У невеликій сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити курагу протягом 2 хвилин.
05
Готовий рис відкинути на друшляк, не промивати.
06
У гарячий рис додати курагу, фісташки. Ізюм віджати і також додати в рис, все гарненько перемішати.
07
Посолити за смаком і заправити оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів