Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок - Image

Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Приготуйте простий рецепт вишуканої страви – теплого салату із дикого рису, кураги і фісташок. На перший погляд, запропоновані інгредієнти не поєднуються один з одним. Насправді це не так, кожен продукт чудово доповнює інший своїм смаком і ароматом. Смакова палітра салату неодмінно припаде Вам до душі. Підсильте аромат і разом з курагою обсмажте дрібно нарізаний червоний болгарський перець, цибулю, подрібнений часник і кумін (зиру). Залийте суміш половиною склянки апельсинового соку. Гасити до м'якості кураги. До дикого рису можна додати зелений лук. Смачного.

Продукти для рецепту

Рис World's Rice Дикий+Натурал 500г
122.00 - 154.33

Рис World's Rice Дикий+Натурал 500г

500 г

Інгредієнти

Рис World's Rice Дикий+Натурал 500г

500 г.

Родзинки

200 г.

Курага Узбекська

100 г.

Фісташки смажені

50 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Сіль морська Kamis в млинку 90г

0,5 ч. л.

Етапи приготування

01

Зварити рис.

02

Ізюм замочити в чаї з бергамотом.

03

Курагу нарізати довгими смужками.

04

У невеликій сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити курагу протягом 2 хвилин.

05

Готовий рис відкинути на друшляк, не промивати.

06

У гарячий рис додати курагу, фісташки. Ізюм віджати і також додати в рис, все гарненько перемішати.

07

Посолити за смаком і заправити оливковою олією.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв