Свинина в листковому тісті - Image

Свинина в листковому тісті

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Цю соковиту свинину з абрикосовим прошарком під скоринкою з м'якого листкового тіста можна приготувати з цілком буденного приводу - нагодувати вечерею улюблену сім'ю, і за більш святкового, для романтичної вечері або новорічного застілля. Втім, важливий навіть не привід, а сам процес споживання - не відмовляйте собі в задоволенні! Всім відомо, що абрикос додає м'ясу особливий смак, робить його більш соковитим. Такий м'ясний рулет перед подачею поріжте на шматочки і подавайте теплим. Страва стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Або ж буде чудовою повноцінною стравою завдяки ситній свинині.

Продукти для рецепту

Свинина котлетна натуральна
299.90

Свинина котлетна натуральна

за 1 кг

Інгредієнти

Свинина котлетна натуральна

600 г

Тісто Рудь листкове 1000г

500 г

Паштет печінковий Tulip 125г

300 г

Абрикос Metro Chef у сиропі 720мл

4 шт.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

2 ст.л.

Кунжут

2 ст.л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Свинину нарізати досить тонкими шматками, натерти сіллю і перцем та обсмажити у розігрітій рослинній олії з двох сторін.

02

Листкове тісто розкачати в пласт товщиною 5 мм.

03

Змастити тісто печінковим паштетом.

04

Абрикоси нарізати скибочками і викласти на паштет.

05

Зверху викласти підсмажене м'ясо.

06

Скрутити тісто в рулет і з'єднати краї зубочистками.

07

Духовку разігріти до 180°C.

08

Покласти рулет на деко швом вниз.

09

Яйце збити з молоком і цією сумішшю змастити рулет. Посипати його насінням кунжуту.

10

Зробити в рулеті кілька проколів і випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв