Літній овочевий крем-суп
Хоч влітку хочеться посмакувати чимось холодненьким, не потрібно забувати і про гарячі страви, які так необхідні для хорошої роботи нашого шлунку. Такий супчик запросто зможе допомогти нам. Курячий бульйон, звичайно ж, є просто прекрасною основою для нашої страви. А використання в ньому дивовижного букету овочів, надасть йому повний вітамінний комплекс та наповнить необхіднмим речовинами весь організм. Тут і м’ясистий, мелений помідор, свіженький та легкий огірок, ніжний та корисний кабачок, і все це під теплою шубою духмяних італійських трав. Звичайно перед такою насолодою важко втриматись. Літній супчик є також надзвичайно дієтичним та низькокалорійним. Тому будьте впевнені - зайві калорії до вас не доберуться. Отже, наше овочеве пюре має цілий ряд позитивних компонентів та надасть вам сил та енергії на цілий день, смакуйте його залюбки.
Інгредієнти
Помідор
1 шт.
Кабачок
1 шт.
Розмарин свіжий
10 г
Цибуля
0,5 шт.
Вода або бульйон
0,5 л
Олія оливкова
за смаком
Сіль
за смаком
Суміш італійських трав
за смаком
Перець
за смаком
Огірок
1 шт.
Куркума
3 г
Етапи приготування
01
Натерти овочі на дрібній тертці.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді і злегка обсмажити цибулю на середньому вогні (близько 3-х хвилин).
03
Додати овочі і злегка все пасерувати на невеликому вогні (4-5 хвилин).
04
Залити все бульйоном або окропом. Додати гілочку розмарину, сіль, куркуму, перець, суміш італійських трав за смаком. Залишити на маленькому вогні на 10 хвилин.
05
Блендером перетворити все в пюре.
06
Прикрасити сухариками, зеленню і горошком (або чим побажаєте).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів