
Цукіні, тушковані з м'ятою
Цукіні – найпоширеніший різновид кабачка родом із Європи з тонкою і м'якою смугастою шкірочкою темно-зеленого кольору. Цей овоч має більш делікатний смак, ніж його мексиканський родич. У зв'язку з цим цукіні досить широко використовується в кулінарії. Їх смажать, тушкують, запікають у духовці, фарширують всілякими начинками. Молоді плоди з ніжною м'якоттю маринують і навіть додають в сирому вигляді в овочеві салати. Рекомендуємо спробувати цукіні, тушковані з м'ятою – страва для тих, хто любить експерименти і шукає нові смакові відчуття. Легка, свіжа, ароматна – те, що потрібно в спекотний літній день під стаканчик освіжаючого лимонаду. Цей оригінальний салатик гідно оцінить будь-який гурман.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукіні
800 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
М'ята 50г
40 г.
Спеція Суміш перців
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цукіні помити, очистити і нарізати шматочками або кубиками. М'яту помити, просушити і подрібнити.
02
На сковороді розігріти оливкову олію. Додати цукіні і обсмажити протягом 5-7 хвилин.
03
Додати в сковороду трохи води, м'яту і спеції. Тушкувати цукіні близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів