Суп з сочевиці - Image

Суп з сочевиці

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сочевиця - родичка квасолі, вона також є джерелом вітамінів, харчових волокон і рослинного білка. Але в порівнянні зі звичною нам квасолею, у цієї представниці бобових є суттєва перевага - вона досить оперативно готується. Особливо це стосується червоної сочевиці, варити яку потрібно близько 20 хвилин. Сочевичний суп, який ми рекомендуємо приготувати сьогодні, - це смачна, поживна, корисна і красива на вигляд страва.

Продукти для рецепту

Сочевиця червона
84.10

Сочевиця червона

за 1 кг

Інгредієнти

Сочевиця червона

200г

Морква

2шт

Часник

2зубчики

Крем-сир Mlekovita Mascarpone 250г

100г

Цибуля

2шт

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30г

Олія соняшникова салатна 500мл

68г

Каррі Еко гострий 20г

10г

Паприка різана червона

10г

Насіння соняшника очищене

40г

Зелень петрушки сушена Pripravka 10г

за смаком

Етапи приготування

01

Очищену моркву натріть на тертці з великими отворами.

02

Дрібно наріжте часник.

03

Обсмажте овочі на соняшниковій олії. На завершення всипте спеції, сіль, каррі. Залиште тушкуватися.

04

Закип'ятіть в каструлі 800 мл води або бульйону (наприклад, грибів або овочів).

05

Засипте тушковані овочі в киплячу воду, додайте промиту сочевицю, посоліть і поперчіть. Варіть суп, доки сочевиця не буде готова.

06

Насипте суп в тарілку, зверху налийте трохи оливкової олії, додайте зелень петрушки, крем-сир і кілька насінин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв