Креветочне масло - Image

Креветочне масло

Кількість порцій: 10Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Приготоване креветочне масло в домашніх умовах - це не тільки якісний і смачний продукт, це ще й економія сімейного бюджету. Швидко, просто і недорого. Найочевидніше його застосування - для сендвічів, також масло можна додавати в овочеві або рибні страви для надання їм приємного аромату креветок. Ще його використовують, як начинку для яєць, добавку до соусів, супів, прикрасу для холодних страв. У холодильнику креветочне масло може зберігатися 3-4 дні, а якщо його заморозити, то до 3-4 місяців. Для заправки салатів рекомендується готувати креветочне масло з панцирів креветок.

Продукти для рецепту

Креветки 90/120
469.40 - 504.70

Креветки 90/120

за 1 кг

Інгредієнти

Креветки 90/120

150 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

за смаком

Етапи приготування

01

Креветки відварити, охолодити, очистити.

02

Подрібнити за допомогою блендера, потім розтерти з розм'якшеним маслом.

03

Приправити за смаком сіллю і лимонним соком, добре перемішати.

04

Викласти в формочку і поставити в холодильник хвилин на 10.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв