Пісочний сирно-яблучний пиріг - Image

Пісочний сирно-яблучний пиріг

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Пісочний сирно-яблучний пиріг принесе у ваш будинок смак дитинства, веселощів, безтурботності і посмішок. Окрім цього він також наповнить ваш дім солодким ароматом кориці та яблук. От ви дістаєте з духовки пиріг, несете його до столу, де вже не може дочекатися десерту ваша сім'я, а за вами так і в'ється солодкий аромат. Здається, що яблука тільки-тільки впали з дерева на зелену траву, а ви маленькі підбігли, схопили його маленькими рученятами, і піднесли до губ. Ось ви смакуєте солодку і повітряну масу. Разом із задоволенням від їжі по вашому тілу біжить радість від життя. Саме цей пиріг зробить ваші вечори яскравими і незабутніми, особливо, коли за вікном похмура погода.

Продукти для рецепту

Кориця Еко мелена 20г
11.50 - 18.50

Кориця Еко мелена 20г

20 г

Інгредієнти

Кориця Еко мелена 20г

5 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

1 кг.

Сир кисломолочний 9%

500 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

5 г.

Масло вершкове домашнє

200 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

300 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

400 г.

Сметана ХМЗ 20%

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Етапи приготування

01

Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Розтерти 2 жовтки зі 100 г. цукру, додати розм'якшене масло і продовжити розтирати. По трохи додавати просіяне борошно, розпушувач. Додати в суміш сметану, замішати тісто і скачати його в кулю, закрити харчовою плівкою і покласти в холодильник на 30 хвилин.

02

Сир протерти, змішати з 60 г. цукру і 1 жовтком. Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Нарізати тонкими скибочками і, щоб не потемніли, збризнути їх лимонним соком. Розігріти духовку до 200°C градусів.

03

Деко змастити вершковим маслом. Тісто дістати, тонко розкачати. Розкласти тісто на деко, зробити бортики. Рівномірно нанести на тісто сирну суміш, викласти яблука і посипати їх корицею. Покласти пиріг в розігріту духовку і випікати близько 35-40 хвилин.

04

Білки з цукром, що залишився збити в стійку піну. Через 30 хвилин випікання дістати пиріг і змастити піною. Поставити знову в духовку на 5-10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв