
Салат із молодого шпинату і грибів
Цей смачний і корисний салат гармонійно поєднує в собі бекон, гриби і шпинат. Шпинат містить велику кількість клітковини, білка, калію, заліза. Він допомагає підтримувати нормальну вагу і втрачати зайву, зміцнює зуби, нервову систему, а сік шпинату - в цілому імунітет. У їжу краще вживати свіже переросле листя через присутність в старому листі великої кількості щавлевої кислоти, яка шкідлива при деяких захворюваннях. Замість печериць можна використовувати лісові гриби або гливи. Шпинат завдяки своєму нейтральному смаку чудово поєднується практично з будь-якими продуктами і хороший в самих різних поєднаннях.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
3 скибочки
Часник
2 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
2 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
2 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
2 ч. л.
Шпинат пучок 100г
100 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Горіхи Кедрові лущені
50 г.
Етапи приготування
01
Бекон нарізати великими квадратами, часник - тонкими пластинами. Шпинат і гриби порізати середніми шматочками.
02
Обсмажити бекон, гриби і часник в сковороді до злегка золотистого відтінку. Вийняти і викласти на паперовий рушник.
03
Для заправки злегка збити разом олію, оцет, гірчицю, цукор і чебрець.
04
Викласти шпинат і гриби у велику миску, посипати горішками, полити заправкою і злегка перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів