
Салат з тунцем і кукурудзою
Зверніть увагу на пропонований салатик. Незаперечна його перевага в тому, що салат готується в лічені хвилини, тому Ви сміливо можете його починати готувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Тобто подавати до святкового столу таку чудову страву можна завжди в найсвіжішому вигляді. Головний акцент салатику – ароматний тунець, консервований у власному соку, який високо цінується завдяки ніжному і делікатному смаку. Ця делікатесна рибка прекрасно почуває себе в компанії солодкої консервованої кукурудзи і свіжої зелені. Просто, але зі смаком. Зверніть увагу, рибні консерви самі по собі досить солоні, тому салатик можна не солити.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Calvo з тунця 150г
240 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
200 г.
Петрушка 70г
40 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Спеція Суміш перців
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
З тунця злити рідину або олію. Розім'яти його виделкою.
02
З кукурудзи злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, спеції і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів