
Салат з цибулею і оливками
До неподобства простий і дивовижно смачний салатик, який скрасить Ваше святкове застілля або сімейний обід. Всього два інгредієнти – хрустка ріпчаста цибуля і кисленькі оливки – здивують Вас багатою палітрою смаків. А все завдяки ароматної заправки з рослинної олії і оцту (бажано використовувати бальзамічний), яка зробить навіть таку звичайну закуску неймовірно пікантною і вишуканою. Такий салатик неодмінно оцінять вегетаріанці і ті, хто дотримується посту. Якщо бажаєте отримати більш несподівані смакові нотки, сміливо додавайте дольки апельсинів – і отримаєте традиційний марокканський салатик. Яскравий, свіжий, легкий і неймовірно смачний, він подарує неповторні хвилини задоволення.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
200 г.
Оливки Losada Гордаль
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
5 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Додати оливки без кісточок. Змішати сіль, олію, оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів