
Салат з курки з м'ятою
У салатах поєднання курки і м'яти зустрічається досить не часто. А даремно, адже таке поєднання надає салату цікавий, незвичайний смак. М'яту в даному випадку краще нарізати не занадто дрібно (кожен листочок порвати на кілька шматочків) і обшпарити перед додаванням в салат окропом. Заправка з меду, гірчиці та оливкової олії, яка входить в салат, прекрасно підходить до курки. Що стосується курки, то її можна додавати не тільки відварну, а й підсмажену або запечену. Особливо смачно буде, якщо куряче філе попередньо замаринувати в заправці, а потім обсмажити. Тоді вийде на курці смачна скоринка. У такому випадку салат можна заправити просто невеликою кількістю оливкової олії.
Інгредієнти
Авокадо
1 шт.
Філе куряче
450 г.
М'ята
50 г.
Гірчиця діжонська
10 г.
Мед
10 г.
Олія оливкова
20 мл.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. М'яту помити, просушити і подрібнити.
02
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
03
З'єднати гірчицю з оливковою олією і медом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів