Салат з морквою, сиром і кефіром  - Image

Салат з морквою, сиром і кефіром

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Цікавий варіант легкого, корисного, дієтичного салатику. А цікавий він тим, що в якості заправки використовується не майонез, і навіть не суміш оливкової олії і оцту. Заправляється наш салат знежиреним кефіром з петрушкою (можете використовувати будь-яку дрібно нарубану зелень). Завдяки цьому дивовижному експерименту навіть така звичайна страва перетворюється на справжню кулінарну вишуканість. Гармонійне поєднання кислих антонівських яблучок, солодкого болгарського перчика і ніжного сиру не залишить нікого байдужим. Якщо Ви не вражені пропонованою нами заправкою, кефір можете замінити натуральним йогуртом без добавок або навіть жирною сметаною або майонезом – все залежить від Ваших смакових уподобань.

Продукти для рецепту

Морква
12.80 - 19.90

Морква

за 1 кг

Інгредієнти

Морква

400 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

200 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

100 г.

Перець зелений фасований

60 г.

Кефір Зарог 2,5% 870г

20 мл.

Петрушка 70г

30 г.

Етапи приготування

01

Моркву і яблука помити, очистити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці.

02

Болгарський перець очистити від насіння і нарізати соломкою. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

03

Змішати кефір з петрушкою. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв