Салат з квасолею і болгарським перцем - Image

Салат з квасолею і болгарським перцем

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Свято не за горами? Рекомендуємо включити пропонований чудо-салатик в Ваше святкове меню. Це саме та закуска, яку можна приготувати в найостанніший момент: не коли гості вже на порозі, а коли вони вже сидять за столом, і, відповідно, подати в найсвіжішому вигляді. Салатик дійсно готується в лічені хвилини і не вимагає дорогих делікатесів. Доступні інгредієнти, які гармонійно поєднуються між собою, а також яскравий вигляд, який не залишає без уваги, зробили цей салатик непереможним хітом серед застільних страв. Краще всього використовувати червону (консервовану або відварну) квасолю: вона володіє відмінними смаковими якостями і зробить салат ще більш ефектним.

Продукти для рецепту

Крабові палички вагові
159.00 - 276.80

Крабові палички вагові

за 1 кг

Інгредієнти

Крабові палички вагові

250 г.

Квасоля Aro консервована в розсолі 400г

230 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

250 г.

Перець зелений фасований

100 г.

Зелень мікс 100г

20 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

70 г.

Етапи приготування

01

Крабові палички нарізати часточками. Болгарський перець помити, нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

02

Сир натерти на крупній тертці. З квасолі злити рідину. Змішати всі інгредієнти з'єднати, додати майонез і перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Запіканка зі стручкової квасолі

Запіканка зі стручкової квасолі

2

30 хв