Салат з беконом і авокадо - Image

Салат з беконом і авокадо

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей вишуканий салат здивує Вас і Ваших гостей цікавим поєднанням смаків, яке ще довго будете згадувати. Гармонійна комбінація ароматного бекону, що збуджує апетит, і екзотичного для нас, але встигшого полюбитися плода авокадо геть змінить сформовані кулінарні стереотипи і смакові переваги. Ця цікава, неповторна і ефектна страва скрасить Ваш святковий стіл та займе на ньому своє «коронне» місце. Заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту і соку лимона внесе приємну нотку свіжості, а часник – насичений аромат. Якщо Ви все ще сумніваєтеся з приводу додавання бекону, можете замінити його шинкою або відварним курячим філе. Смачного.

Інгредієнти

Бекон

160 г.

Шпинат

200 г.

Авокадо

1 шт.

Лимон

30 г.

Часник

1 зуб.

Олія оливкова

30 мл.

Оцет бальзамічний

10 мл.

Етапи приготування

01

Бекон обсмажити до хрусткої скоринки. Потім охолодити і нарізати невеликими шматочками. Шпинат помити і ошпарити окропом. Авокадо очистити, видалити кісточку, нарізати кубиками і сзбризнути лимонним соком.

02

Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Оливкову олію з'єднати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з беконом і авокадо – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua