
Салат по-польськи
Можливо цей салат дійсно придумали поляки, а можливо якось по-іншому сталося, що цей рецепт отримав таку назву. У всякому разі, якщо вірний перший варіант, то поляки мають відмінний смак. Рецепт цього салату не схожий ні на один з відомих. І вже в цьому його особливість (враховуючи, що рецептів безліч, а інгредієнтів - цифра злічена). По-друге, ж такий салат можна робити як до домашньої вечері, так і до святкового столу теж, оскільки виглядає він дуже цікаво, заправляється не звичайним майонезом, а смачним гоструватим соусом, що робить страву ще смачнішою. Тому поспішіть його зробити - ви не пошкодуєте ні на мить.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідор
500 г.
Огірок солоний Діана-М 650г
200 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
50 мл.
Кріп 70г
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Кінза Metro Chef свіжа 50г
за смаком
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку круто зварити яйця та нарізати кубиками. Потім подрібнити ріпчасту цибулю.
02
Далі нарізати кубиками помідори та огірки. З'єднати всі овочі та перемішати.
03
Приготувати соус. Для цього збити олію з гірчицею, додати сіль, цукор, посічену зелень кропу та кінзи. Додати до суміші овочів варені яйця. Заправити салат соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів